Waarom werken bij Lebon.IT?

Je komt in een team terecht met 41 betrokken, betrouwbare en bekwame collega's, waar we dagelijks skoere aan skoere het beste van onszelf geven om onze klanten gerust digitaal te laten werken. Met uitdagende kick-ass projecten helpen we hen het maximale uit hun IT-omgeving te halen.

Continu kunnen bijleren, zowel hands-on als via certificatie-trainingen is een evidentie. Humor, een fijne extra.

Daarnaast krijg je een aantrekkelijk loonpakket aangevuld met extralegale voordelen zoals maaltijd-, en ecocheques, een onkostenvergoeding, een hospitalisatieverzekering, bedrijfs-wagen, gsm en laptop. Dit aangevuld met 6 ADV-dagen, waarvan opname vrij te kiezen is.

Tweemaandelijks organiseren we een Geeky Friday @Lebon.IT waar kennisoverdracht en fun gemixt worden. Jaarlijks is er ook een team-dag mét de familie.

Het verhaal van Lebon.IT

Met Noémie Lebon en Lowie Schaubroeck

Titeca Accountancy, al jarenlang een trouwe partner, nodigde zaakvoerders Noémie en Lowie uit voor een interview. Tijdens het gesprek hadden ze het over de opstartjaren van Lebon.IT,  hun ervaringen als ondernemerskoppel en de keuzes die ze onderweg maakten. Het volledige artikel lees je hier.

M T Lebon IT 15

Enkele collega's

 • 49230 535008

  Matthias Neuville, Security Engineer

  Cybercriminaliteit is aan een voelbaar beduidende opmars bezig in Belgische organisaties. Als IT-partner bouwen we al enkele jaren aan een steviger portfolio om zo een stapje voor te blijven. Matthias is binnen ons SecOps team één van de gangmakers en duidt graag even hoe de transitie van de klassieke anti-virus oplossing naar EDR in 2022 tot stand kwam.

 • 219089 747472

  Philippe Blauwet, system engineer

  Een stabiel netwerk vormt de basis van je IT-infrastructuur. Het verbindt tenslotte alle componenten met elkaar: gebruikers, server, internet, applicaties … . Collega Philippe Blauwet, ruim 20 jaar system engineer bij Lebon.IT, is gepassioneerd door networking en deelt maar al te graag zijn ervaringen.

 • 961038 634198

  Johan Debrandere, system engineer

  Als ervaren system engineer heeft Johan Debrabandere een voorliefde voor Citrix. Ruim 30 jaar is het ondertussen dat hij bij Lebon klanten én collega’s wegwijs maakt in de wereld van remote desktop en multi-user toepassingen. De geknipte persoon dus om ons alles te vertellen over Lebon als Citrix-specialist.